Top
 

Sponsori

Sponsorul principal al echipei

Heidelberg Materials

Multumim sponsorului principal Heidelberg Materials pentru sprijinul acordat echipei noastre. Cu ajutorul dumneavoastră, putem oferi copiilor din comunitatea noastră șansa de a practica un sport minunat.

Ajutorul dumneavoastră ne permite să oferim copiilor oportunitatea de a practica fotbalul într-un mediu sigur și profesionist.

Mulțumim!

ACS Viitorul Șoimuș le mulțumește Primăriei comunei Șoimuș, companiei Heidelberg Materials Romania, Aqua Sara , Indesign Deva , Elite Security Special, Mobilă Nedelcu, Târg auto Bălata, brutăriei Ariana Șoimuș, Decathlon Deva și tuturor celor care susțin și sponsorizează echipa!

Oportunitate și egalitate pentru fiecare copil!

Echipa noastră, ACS Viitorul Șoimus, are ca scop să ofere oportunități deosebite copiilor pasionați de fotbal. Suntem dedicați formării și dezvoltării tinerilor talentați, oferindu-le un mediu propice pentru a-și urmări visul de a deveni viitori campioni în fotbal.

Menționăm că fiecare copil din cadrul clubului are echipamente de antrenament, prezentare, pentru fiecare anotimp asigurate de club, fără ca aceștia să plătească vreo sumă de bani.

De asemenea cu toate grupele am participat la diferite turnee din țară, Brașov, Mangalia, Cluj, Craiova, Reșița, Zalau, Lupeni, Hațeg etc.

Clubul asigură întreaga logistică pentru desfășurarea activității iar copii nu plătesc niciun fel de taxă.

310613854_599921841996081_2238179480004145520_n

Obiectivele noastre pe termen lung

  • promovarea de jucători tineri în perspectiva evoluţiei lor la echipe de seniori din judeţ, ţară şi străinătate;
  • răspunsul concret la nevoile fotbalului;
  • profesionalism;
  • munca în echipă;
  • integritate morală;
  • formare continuă

În prezent, Asociatia Club Sportiv Viitoruil Șoimus are un număr de 150 sportivi legitimati in cadrul AJF Hunedoara, sportivi care nu plătesc niciun fel de taxe iar 95% dintre aceștia provin din mediul rural.

Din anul 2020 cu sprijinul companiei Haidelberg Cement România am început construirea unei baze sportive cu teren sintetic de 100/60m în satul Chișcădaga din comuna Șoimuș, baza sportivă care va asigura întreaga logistică pentru desfășurarea activității.

Cum ne puteți ajuta ?

Sponsorizări financiare

Contribuțiile dumneavoastră vor ajuta la acoperirea costurilor cu antrenamentele, echipamentele, deplasările la competiții și multe altele.

Parteneriate de lungă durată

O colaborare pe termen lung ne permite să planificăm cu încredere activități și proiecte pentru dezvoltarea continuă a copiilor noștri.

Redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit

Ca persoană fizică, aveți posibilitatea să susțineți echipa noastră prin redirecționarea unei părți din impozitul pe venit către noi, fără costuri suplimentare pentru dumneavoastră.

Implicare în activități de voluntariat

Dacă doriți să vă alăturați eforturilor noastre, suntem deschiși la colaborări voluntare

Pentru a continua să oferim copiilor cele mai bune condiții și șanse egale, suntem în căutarea sprijinului dumneavoastră valoros. Prin implicarea în comunitatea noastră de sponsorizatori, puteți face o diferență semnificativă în viețile acestor copii.

Orice formă de sprijin este valoroasă și contează enorm pentru noi.

Cu ajutorul dumneavoastră, vom continua să creștem numărul copiilor talentați care vor avea ocazia să-și urmeze visul în fotbal.

Ne dorim să construim împreună un viitor promițător pentru acești tineri sportivi și să promovăm valorile fotbalului și ale comunității noastre. Întrucât considerăm că fiecare membru al comunității poate ajuta la dezvoltarea tinerilor atât social cât și sportiv vă așteptăm să facem echipă bună!