Top
 

Informații

Alege ACS  Viitorul Șoimuș

Fotbalul profesionist din zilele noastre caută talente încă de la vârste fragede. În mediul rural există potențial, dar copiii au mai puține șanse să fie remarcați.

Prin proiectul nostru, vrem să oferim șanse egale, implementând selecții la scolile generale din Comuna Soimus. Comuna Soimus dispune de o arie mare de selectie în randul mediului rural, avand mai multe sate in componenta (Balata, Boholt, Soimus, Chiscadaga, Paulis, Bejan, Sulighete, Fornadie si Toplita), cu o populatie de 3300 locuitori.

Pentru desfăşurarea activităţii, clubul pune la dispoziţie baza materială adecvată cerinţelor marii performanţe:

  • Teren cu iarbă naturală în Șoimuș
  • Terenuri cu gazon sintetic
  • Autoturisme pentru deplasări
  • Echipamenete de joc
  • Mingi și alte materiale de antrenament
Inițiere

Juniori F (copii născuţi în 2015) / Juniori E (copii născuţi în 2012-2014)

Preformare - Consolidare

Juniori D (copii născuţi în 2010-2011)

Consolidare

Juniori C (copii născuţi în 2008-2009)

Consolidare - Perfecționare

Juniori B (copii nascuti in 2006-2007) / Juniori A ( copii născuți în 2004 – 2005)

Fără taxe

Dacă ești pasionat de fotbal și visezi să devii un adevărat campion ai șansa să te alături echipei noastre de fotbal.

Echipa Șoimuș nu percepe nici un fel de taxe de la jucători. Aici vei avea ocazia să-ți dezvolți talentul, să înveți de la antrenori experimentați și să te distrezi alături de prieteni noi.

Vino să îți transformi visurile în realitate și să crești alături de noi într-o echipă puternică și unită!

ÎMPREUNĂ formăm viitoarea generație de campioni!

Formarea copiilor

Formarea sportivă a copiilor în fotbal reprezintă un proces complex și îngrijit, care implică dezvoltarea competențelor tehnice, tactice și fizice, instruirea în privința regulilor și strategiilor jocului, încurajarea disciplinei și responsabilității, crearea unui mediu stimulativ pentru învățare și dezvoltare.

Este absolut necesar ca tinerii fotbalişti să acumuleze cunoştinţele necesare în cadrul activităţii şcolare, care să conducă în final la formarea lor din punct de vedere intelectual şi integrarea lor în comunitatea în care trăiesc.

Deci, este necesar ca activitatea şcolară a sportivilor să fie bine corelată cu activitatea sportivă pe baza unei bune colaborări între profesori, antrenori şi părinţi.

Formarea sportivă 0
Formarea școlară 0
Formarea umană 0

Clubul pune accent și pe formarea umană a tinerilor fotbaliști, asigurând un mediu propice pentru dezvoltarea propriilor identități și însuflându-le principiile legate de spiritul de echipă, valorile familiei, disciplina și fair-play-ul.